Asigurare RCA

Compara 9 oferte de preturi RCA.

Calculator RCA

Asigurare CASCO

Iti oferim cele mai bune oferte Casco.

Calculator CASCO

 

Asigurari auto online

Asigurarile auto sunt de 2 tipuri, rca si casco, si reprezinta cele mai importante forme de asigurare pe piata din Romania.

RCA este asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru situatiile in care tu produci un accident si esti vinovat. Te scapa de plata daunelor catre pagubit. Mai multe informatii despre asiguarile auto rca gasiti pe pagina de Asigurari Rca, sau pentru compararea preturilor folositi calculatorul rca si alegeti polita potrivita pentru autoturismul dvs.

CASCO este asigurarea pe care o faci chiar pentru masina ta. Te apara de facturi mari si foarte mari la service dupa un accident sau orice alte tipuri de incidente: caderi de copaci, vandalism, incendiu etc..Casco poate acoperi inclusiv furtul partial sau total. Mai multe informatii despre asiguarile auto casco si cum puteti cere o oferta personalizata, gasiti in pagina speciala de Asigurari Casco.

Piata de asigurari auto in 2012

Piata de asigurari auto in 2012 reprezinta 2/3 din piata de asigurari din Romania si ea da de fapt tonul evolutiei intregii piete de asigurari.

Segmentul CASCO ar putea creste usor in masura in care un numar mai mare de clienti ar alege sa isi faca si o astfel de polita de asigurare. Deocamdata, perceptia generala e ca asigurarile casco sunt scumpe, dar experienta noastra ne-a aratat ca mereu exista o solutie potrivita pentru un client care isi doreste protectie pentru masina si servicii de calitate la dauna.  Trebuie doar o jumatate de ora, un client deschis si un broker profesionist ca sa poti gasi asigurarea casco despre care sa poti spune ca e accesibila.  

Preturi asigurari auto rca in 2012

In ceea ce priveste linia RCA ne asteptam la o crestere semnificativa a preturilor fata de anul trecut, cuprinsa intre 15-25% la nivelul intregului an. Aceasta crestere vine ca urmare a scaderilor masive din 2011 dar si din cauza ca mai multe dosare impotrtante de daune morale se aproprie de solutionarea finala in instanta. In plus, daunalitatea a fost in crestere, facturile de reparatii fiind mai mari pentru ca a crescut cursul de schimb sau TVA-ul. Inca din primul trimestru al acestui an vom vedea preturi la RCA mai mari decat anul trecut, dar in continuare de 6-7 ori mai mici decat in Europa.

Alege un broker ce ofera asigurari de calitate

Mai estimam ceva despre piata de asigurari auto – din ce in ce mai multi clienti vor intelege ca e mai utila o asigurare de calitate si un broker disponibil si dedicat, care sa te ajute cu un sfat corect sau atunci cand ai o dauna !

Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati !

Victor Sraer

În curs de procesare...