Calculator Biciclete
Marele studiu al bicicletelor furate

Click pentru detalii!

Comanda onlinepolita de asigurare a bicicletei!

Singura asigurare de biciclete din Romania.

Despagubire rapida!

In caz de furt sau talharie, vei obtine despagubirea fara batai de cap.

 

Asigurarea de bicicleta Otto Velo

Stiai ca acum exista Otto Velo? Asigurarea de biciclete care te ajuta sa scapi de doua dintre cele mai mari griji: teama ca iti va fi furata sau ca vei fi talharit.

Bicicleta devine si la noi, in Romania, foarte populara. Din pacate, hotii de biciclete se inmultesc si ei. Zilnic au loc zeci de furturi. Pentru ca si noi suntem pasionati de biciclete, ne-am gandit sa venim in sprijinul tau. Impreuna cu partenerul nostru Grawe, am creat o asigurare de biciclete simpla si acccesibila, care-ti permite sa te bucuri de bicicleta, fara batai de cap. De acum inainte poti sa stai relaxat! Bicicleta ta este in siguranta, atunci cand mergi la birou sau cand stai la terasa cu prietenii.

Atentie! Ar fi bine sa-ti asiguri bicicleta si in sezonul rece, intrucat datele Politiei arata ca cele mai multe furturi au loc in spatiile de depozitare ale acestora – garaje, curti, scari de bloc etc.

Bicicletele mai vechi se pot asigura?

Sigur ca da! Otto Broker iti asigura nu numai bicicleta noua, dar si pe cea pe care o ai deja, dar nu mai veche de 6 ani.

Care este suma maxima la care iti poti asigura bicicleta?

7.000 Lei daca bicicleta este noua si 4.500 Lei daca bicicleta are mai mult de 1 an.

Cati bani vei primi, daca bicicleta iti este furata?

Indiferent de vechimea bicicletei vei primi 80% din suma asigurata. Astfel vei putea sa fii din nou pe doua roti, cu un efort financiar minim.

Ce faci daca bicicleta iti este furata?

Simplu! Suni la Otto Broker - 031.425.25.01. Mai departe ne ocupam noi! Pregatim toate documentele necesare dosarului de dauna si putem depune in numele tau dosarul la asigurator. Singurul lucru pe care trebuie sa-l mai faci este sa mergi la politie si sa anunti furtul. Dar si aici te vom ajuta si iti vom spune care este sectia de politie cea mai apropiata si cum poti ajunge acolo. Mai departe poti sta linistit! Vom avea grija sa-ti primesti banii cat mai repede posibil!

Daca bicicleta iti este furata de pe masina esti despagubit?

Otto Velo te asigura si daca bicicleta iti este furata de pe masina. Tot ce trebuie sa faci este sa verifici ca suportul pe care ai prins-o sa fie incuiat. Astfel hotul va fi obligat sa taie suportul sau sa sparga incuietoarea si tu vei avea dovada clara ca bicicleta ti-a fost furata.

La munte si la mare ai asigurare!

Acum poti pleca linistit cu bicicleta la munte sau la mare! Daca o lasi in camera de hotel si iti este furata, poti sa-ti iei banii pe ea cu asigurarea Otto Velo. Nu uita insa sa-ti asiguri bicicleta corespunzator*!

Puneti bicicleta la pastrare cu o asigurare!

De cele mai multe ori bicicletele se fura din scara blocului, din boxe sau din garaje. De aceea, iti recomandam ca mai ales in sezonul rece, cand nu mai mergi cu bicicleta, sa inchei o asigurare Otto Velo. Numai asa poti fi sigur ca te vei bucura de bicicleta la primavara. Nu uita insa sa-ti asiguri bicicleta corespunzator*!

Cand nu esti asigurat?

*Singurul lucru de care trebuie sa tii cont ca sa te poti bucura de asigurare este ca atunci cand lasi bicicleta nesupravegheata sa o prinzi cu un antifurt de roata din spate, cadru si stalp, gard, sau orice alt obiect solid. Sistemul antifurt nu este foarte scump, il poti achizitiona si cu 35 Lei.

În curs de procesare...