Asigurare de Calatorie
Destinatia:
Valabilitate de la:
Valabilitate pana la:
 
Comanda acum polita de asigurare a calatoriei online!

Alegi oferta care ti se potriveste!

Oferte Speciale

Beneficiati de oferte speciale pentru orice asigurare comandata online!

Sfaturi Medicale pentru orice tip de calatorie

Pentru o calatorie de afaceri sau o vacanta cu cei dragi lipsita de griji.

 

Asigurare medicala de calatorie online

Atunci cand pleci din Romania ai putea avea nevoie de servicii medicale – in urma unui accident sau a unei banale imbolnaviri. Aceste servicii trebuie sa le platesti. Chiar si pe teritoriul Uniunii Europene tot tu trebuie sa platesti de cele mai multe ori, pentru ca birocratia atasata cardului European de sanatate e suficient de complicata si mult mai scumpa decat o asigurare de calatorie. In plus, asigurarea de calatorie poata sa aiba si alte acoperiri suplimentare: pierderea bagajelor, asistenta juridica in strainatate, pierderea zborului, a documentelor etc..

Ce acopera asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate

Pe scurt, asigurarea de calatorie acopera cheltuieli medicale sau repatrierea. Ca majoritatea produselor de asigurare, exista si aici mai multe variante de produse, in functie de riscurile acoperite.

Cele mai simple astfel de asigurari acopera doar cheltuieli medicale ca urmare a unui accident. Cele mai complexe acopera suplimentar si imbolnavirea din alte cauze decat cele pre-existente.

In plus, poti gasi si asigurari de calatorie care sa acopera si alte riscuri conexe calatoriei: pierderea bagajelor, asistenta juridica sau pierderea documentelor.

Atentie! In cazul produselor de baza, sporturile extreme sunt excluse, dar exista multe variante de produs disponibile pe piata care sa acopere si riscurile aparute ca urmare a practicarii unor sporturi precum: jet-ski, raliuri, bungee jumping, alpinism, scufundari, sporturi aeriene , ski etc. asadar, daca vrei sa faci sport sau activitati mai deosebite in calatoria ta, vorbeste cu Otto Broker si afla totul despre aceste produse. Te rugam sa specifici ce tip de sport / activitati doresti sa practici acolo, ca sa iti faci o asigurare potrivita si ca sa ai o solutie in caz de necaz.

Pentru situatia in care vei fi plecat o perioada mai indelungata de timp si nu stii cu siguranta tarile in care vei ajunge iti recomandam sa achizitionezi o asigurare medicala de calatorie valabila World Wide.

Iar daca pleci des, iti va fi mai avantajos sa inchei o polita deschisa, pe un an.

Ce riscuri acopera polita de asigurare medicala de calatorie

Riscurile acoperite prin acest tip de asigurare sunt urmatoarele:

 • Transportul in caz de urgenta la cea mai apropiata unitate medicala
 • Tratamentul ambulatoriu
 • Medicamente, materiale sanitare si proceduri de diagnosticare prescrise de catre medic
 • Tratamentul efectuat in conditii de spitalizare
 • Transferul catre o unitate de specialitate (daca este recomandat de catre medic)
 • Repatrierea in caz de deces

Exista si polite de asigurare medicala a calatoriei complexe ce pot oferi protectie si pentru:

 • Tratament stomatologic de urgenta (in limita unei sume specificate in contractul de asigurare)
 • Pierderea sau deteriorarea bagajelor
 • Intarzierea sau anularea zborului
 • Pierderea documentelor
 • Raspundere civila fata de terti

Este important sa stii ca pretul asigurarii variaza in functie de sumele asigurate, perioada de asigurare, tara de destinatie si varsta asiguratului.

Ce documente sunt necesare pentru a incheia asigurari de calatorie

Iti sunt necesare pasaportul sau cartea de identitate.

Ce faci in caz de dauna ?

 • Daca esti client Otto Broker contacteaza-ne la numarul  031.425.25.01 pentru asistenta la dauna
 • Suna cat de repede ai posibilitatea la societatea de asistenta a carui  numar il ai trecut  in polita de asigurare si ofera informatii referitoare la evenimentul produs si asigurarea ta (in maxim 48 de ore de la producerea evenimentului daca acest lucru este posibil)
 • Este important ca societatea de asistenta sa aiba o reprezentanta in tara in care te afli pentru a avea acces gratuit la serviciile medicale de care ai nevoie
 • Pastreaza toate facturile, chitantele si fisele de tratament ce iti sunt puse la dispozitie de catre unitatea medicala
În curs de procesare...