Compania Otto Broker de Asigurare

Cine suntem?

Oficial, noi suntem S.C. OTTO BROKER DE ASIGURARE S.R.L, companie de brokeraj în asigurari, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub Nr. J40/8633/2001, Cod Unic de Înregistrare 14232850.

Suntem autorizați de către A.S.F. să funcționăm în baza Deciziei Nr. 2 încă din 11.10.2001, iar în anul 2003 ne-am înmatriculat în Registrul Brokerilor sub nr. RBK – 001.

Renunțând însă la formalități, noi suntem Otto Broker, prietenul tău din asigurări!

Ce facem?

În calitate de broker de asigurări, suntem mandatați de către asigurator să colectem primele și să emitem documentele de asigurare în numele asiguratorului.Tot în calitate de broker, reprezentăm nevoile tale și negociem pentru tine poliţele de asigurare, asigurându-ți apoi servicii de administrare şi asistenţă la daune. Ne-am remarcat întotdeauna prin capacitatea de a găsi soluţii, de a inova şi de a fi foarte aproape de clienţii noştri.

În spatele cortinei, OTTO BROKER studiază în permanență ofertele de produse de asigurare disponibile pe piață, punându-ți la dispoziție pentru fiecare tip de produs de asigurare, minim 3 oferte de la 3 asiguratori diferiți, în concordanță cu cerințele tale. Ofertele sunt însoțite mereu de informații complete și impațiale, astfel încât să poți alege oferta pe care o consideri potrivită.

De asemenea, reprezentanții OTTO BROKER îți stau la dispoziție pentru orice detalii suplimentare necesare referitoare la produsul de asigurare care te interesează. Ne punem de fiecare dată în locul tău şi căutăm soluţiile care să îți acopere cât mai bine riscurile şi să îți reducă cheltuielile cu asigurările.

Cum am evoluat?

2001 – punem bazele companiei, înfiinţată sub numele de Total Advisor
2002 – avem primul angajat și primul client multinațional – Sodexo
2003 – înființăm primul birou retail în centrul comercial Orhideea
2004 – continuăm expansiunea, dar nu oricum, ci având la bază Manualul de Excelență, promovând cultura lucrului bine făcut
2005 – devenim membru UNSICAR și vindem primele servicii de rezolvare daună, un produs pionier în piață la acel moment. Mai mult, depășim pragul de 1 milion EURO prime.
2006 – continuăm expaniunea atât în zona corporate, cât și în retail. Pentru noi, este anul dublării, atingând pragul de 2 milioane de EURO prime intermediate
2007 – încheiem prima poliță de credit comercial și ne stabilim ca direcție strategică creșterea pe segmentul retail
2008 – ne transformăm în Otto Broker, iar compania începe un nou capitol al dezvoltării sale. Acest rebranding a marcat delimitarea clară a celor două divizii Otto Broker: retail şi corporate.
2009 - lansăm alături de Carrefour proiectul naţional „Asigurări pentru toţi” şi ne consolidăm poziţia de lider pe segmentul asigurarilor în centre comerciale.
2010 - investim constant şi creștem cu 62%. Modelul nostru de business este validat în piață, compania noastră câştigând Premiul Special Iniţiativa Anului în Brokerajul de Asigurări pentru dezvoltarea modelului de business retail în marile centre comerciale din România.
2011 – suntem consacrați ca Brokerul anului de către publicația Piața Financiară
2012 – consolidăm parteneriate cu Cora, devenim furnizor al Militarilor Români și asigurăm cel mai scump Ferrari din România, câștigând cu acest produs și Premiul Special pentru Creativitate
2013 – devenim semnificanți și în mediul online, câstigând premiul de cel mai bun Comerciant Online în Servicii
2014 – Lansăm Otto Velo, prima asigurare de biciclete din România și devenim membru al asociației internaționale ICBA
2015 – Otto Broker câștigă încrederea și potențialul de finanțare al fondului de investiții The Foundations 1 și își propune o creștere accelerată

În prezent, echipa Otto Broker este formata din 130 de specialisti în asigurari. Fiind o companie de consultanta, am înteles de la bun început ca oamenii sunt esentiali, iar calitatea serviciilor noastre si succesul companiei depind de performantele echipei Otto Broker.

De aceea, am investit permanent în programe de formare si perfectionare. Suntem mândri de echipa noastra si încrezatori ca ea este cea mai importanta resursa a companiei.

Valorile Otto Broker

Otto Broker înseamna:

Eficienta, Initiativa si Integritate

Inovatie si Inteligenta – gândim pozitiv si privim orice obstacol ca pe o posibila oportunitate.

Echipa – o stare de spirit care ne da siguranta succesului.

În curs de procesare...