Parteneriat Agentii de Turism

Obtine un Avantaj competitiv

Soluţia e simplă. Oferi mai mult, primeşti mai mult. Astăzi, lupta între agenţiile de turism se dă prin preţuri, oferte speciale şi locaţie. Dar clienţii au nevoie de mai mult. Ei vor experienţe de neuitat, nu produse făcute la tipar. Agenţiile de succes oferă experienţe personalizate până la cel mai mic detaliu.
Când vine vorba de asigurări de călătorie, o ofertă variată înseamnă un grad mai ridicat de personalizare a vacanţei. Iar acest lucru dă agenţiei tale un avantaj competitiv important.
Clienţii fericiţi devin clienţi fideli.
Agenţiile de succes ştiu asta.

Asigurări pentru pachetele turistice prin Otto Broker

Majoritatea agenţiilor de turism oferă asigurări de călătorie împreună cu pachetele turistice. Dar pentru că oferta vine cel mai des de la o singură companie de asigurări, aceasta este fie prea scumpă, fie nu acoperă destule riscuri. De aceea, mulţi clienţi renunţă cu totul la acest seviciu.
Dar Otto Broker îţi propune un nou tip de colaborare. În loc ca agenţia ta să lucreze cu un singur asigurator, acum poţi da clienţilor libertatea să aleagă din cele mai multe oferte. Am creat produse speciale pentru Otto Broker şi agenţiile partenere, acoperiri extinse pentru clienţi şi preţuri competitive.

Platformă dedicată pentru parteneri

Suntem singurul broker de asigurări care pune la dispoziţie o platformă informatică pentru colaboratori şi parteneri. Agenţia ta îşi poate integra uşor infrastructura Otto Broker în propriile aplicaţii şi chiar pe site.

Asigurare STORNO doar prin Otto Broker

Pe lângă asigurări de călătorie, Otto Broker pune la dispoziţie şi soluţii de asigurare tip STORNO , care protejează clienţii în caz de anulare a călătoriei din diverse cauze fortuite. Otto Broker este una dintre singurele companii care poate oferi asigurări tip STORNO create special pentru agenţiile de turism.
Asigurarea STORNO este o soluţie specială în piaţa de asigurări, iar produsul creat de Otto Broker te va ajuta să faci diferenţa când vine vorba de servicii.

Asigurare STORNO pentru biletele de avion

În România, piaţa de asigurări STORNO pentru biletele de avion este aproape inexistentă. Pentru că Otto Broker este dedicat inovaţiei, am colaborat cu marii asiguratori şi am creat un produs unic pe piaţa românească. Acest tip de asigurare oferă despăgubiri în cazul pierderii sau anulării zborului din cauze fortuite.

Asigurare de insolvabilitate prin Otto Broker

În prezent, una dintre cele mai mari probleme pentru agenţiile de turism din România este asigurarea obligatorie pentru riscul de
insolvabilitate. Vei avea alături departamentul nostru specializat în asigurări de credite şi garanţii şi astfel te poţi baza pe o soluţie potrivită.

Ce avantaje ai când alegi Otto Broker?

Lucrezi simplu şi eficient

Colaborând cu Otto Broker, îţi poţi adapta modul de lucru după cum îţi este mai simplu. Sistemul
nostru informatic este foarte flexibil şi ai nevoie doar de un instructaj minim înainte să îl foloseşti. Fie că îl foloseşti ca atare, prin platforma noastră web-based, sau îl integrezi în site-ul tău, pe aplicaţii mobile sau în sistemele tale informatice, îţi garantăm că vei vedea imediat rezultate pozitive.

Suport oricând ai nevoie

Oricând ai o întrebare sau ai nevoie de o soluţie rapidă, operatorii Otto Broker îţi stau la dispoziţie.
Ai acces la serviciul nostru dedicat de asistenţă operativă de luni până duminică, între orele 9 şi 22.

Ai avantaj faţă de competiţie

În prezent, nicio agenţie de turism nu oferă asistenţă în caz de daună asigurată. Ai ocazia să fii printre primii agenţi de turism care oferă un serviciu unic, de mare ajutor pentru clienţi. Asistenţa non stop în caz de daună va da mai multă valoare clienţilor tăi şi le va creşte fidelitatea.

Ce trebuie să faci ca să lucrezi cu Otto Broker?

Pentru a începe un parteneriat cu Otto Broker nu ai nevoie de autorizări speciale şi nici nu trebuie să întruneşti anumite cerinţe legislative suplimentare. Tot ce trebuie să faci este să discuţi cu un reprezentant Otto Broker şi să stabiliţi
împreună cea mai bună modalitate de colaborare.

Informatii contact

Adresa: str. Gheorghe Titeica 144-146, Bucuresti Sector 2.

mail: parteneriat@ottobroker.ro

telefon: 0722 152 588

web: www.ottobroker.ro

În curs de procesare...