Signal Iduna si Otto Broker au lansat o noua asigurare medicala

25/10/2011
Adaugat de Otto Broker
otto broker in wall-street

Compania germana de asigurari Signal Iduna in parteneriat cu Otto Broker, a lansat un produs de asigurare de sanatate, care include peste 1700 de proceduri si analize medicale in clinici si spitale private din Romania.

Solutia de asigurare de sanatate, Signal Med, acopera consultatii, investigatii, analize de laborator si proceduri chirurgicale in clinici private din tara. Asiguratul isi poate alege furnizorul de servicii medicale din peste 300 de clinici si spitale private incluse in reteaua Signal Mediqa Net, plata serviciilor medicale efectuandu-se direct intre Signal Iduna si furnizor.

Cele doua companii deruleaza campania comuna de informare “Ce pret pui pe sanatate?” in marile centre comerciale din Romania.

Signal Iduna este unul dintre cele liderii pietei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienti. Din 2008, Signal Iduna este prezenta si pe piata din Romania, oferind companiilor solutii integrate si personalizate de asigurari de viata, sanatate si accident.

Otto Broker este unul dintre cei mai importanti jucatori independenti de pe piata brokerajului de asigurari din Romania.

Citeste articolul despre Otto Broker pe: Wall Street

 

În curs de procesare...